Lachen met plaatselijke toestanden en inwoners

Tweede editie Schatertejater

Geetbets - Na het grote succes van vorig jaar, zal Het Schatertejater in oktober ook een editie 2017 brengen. Het wordt een totaal nieuw programma met nieuwe sketches, nieuwe personages en typetjes, gekruid met dezelfde ingrediënten van vorig jaar; een afwisseling van humor en muziek, met hilarische situaties en een knipoog naar plaatselijke toestanden en personen.

"De opvoeringen vinden plaats op donderdag 5, vrijdag 6 en zaterdag 7 oktober, telkens om 20 uur in Het Buurthuis, Vijverstraat 37A in Grazen", vertelt Guy Leus. "Nieuw dit jaar is de Schateractie. Dat is een voorverkoop van kaarten aan verminderde prijs. Die eenmalige Schateractie vindt plaats op zondag 3 september in datzelfde Buurthuis van Grazen tussen 10 en 12 uur. De kaarten kosten dan 8 euro. Nadien betaalt men 9 euro voor een kaart."

"Wie zeker wil zijn van een zitplaats, noteert best 3 september in zijn of haar agenda. Voor meer info kan men terecht bij de dienst Vrije Tijd van de gemeente Geetbets: 011-58.65.42 of iv@geetbets.be."

Corrigeer

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio