Vierhonderd kinderen testen aanbod Betsbounce

Geetbets - De gemeentelijke dienst Vrije Tijd biedt op 12 augustus Betsbounce, in samenwerking met DK Rents en SK Rummen-Geetbets. Het wordt een nooit eerder gezien outdoor festival voor klein en groot. 10 en 11 augustus testen meer dan vierhonderd kinderen van naburige speelpleinwerkingen het aanbod speeltuigen uit. De terreinen van SK Rummen-Geetbets aan de Grote Baan in Rummen wordt drie dagen 'the place to be'.

"De voetbalterreinen zijn onderverdeeld in verschillende zones. Zo heb je de springzone, waar springkastelen, waterglijbanen, swipe outs en hindernissenbanen jong en oud laten springen, klimmen, glijden en duels beslechten", vertelt Irina Van Goethem van de dienst Vrije Tijd. "In de laserzone kan je dan weer tussen hindernissen en autowrakken mekaar proberen uit te schakelen met lasergeweren."

"Wil je liever een gek kapsel, een glittertattoo, gegrimeerd worden of maak je liever een bladwijzer of een button, dan kan je naar de workshopzone. In de klimzone kan je onder deskundige begeleiding de muur proberen over te klimmen. In de sportzone wisselen voetbal-, volleybal- en kubbtornooien mekaar af."

"Toch liever een liedje  aanvragen en luidkeels mee brullen? Dat kan in de disco- en karaokezone. Een zeer gevuld programma op de eerste editie van BetsBounce op zaterdag 12 augustus."

Kaarten kosten 10 euro in voorverkoop in het gemeentehuis, aan de kassa betaal je 12,50 euro.

Donderdag 10 en vrijdag 11 augustus wordt BetsBounce al ingesprongen door meerdere speelpleinen en vakantiewerkingen uit de buurt en wat verder. Het gaat in totaal om een 400-tal kinderen en monitoren.

 

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio