In aanloop naar Kerstmis

'Wonderen bestaan' in de Sint-Bartholomeuskerk van Waanrode

'Wonderen bestaan' in de Sint-Bartholomeuskerk van Waanrode

Licht- en kerstspektakel in de kerk van Waanrode. Foto: IF

Kortenaken - 'Wonderen bestaan' is het thema van het kerstconcert dat zondag 17 december om 19 uur plaatsvindt in de Sint-Bartholomeuskerk van Waanrode. Het concert met een resem vocalisten wordt omkaderd door een groots lichtspektakel.

"Terwijl de mooiste kerstliederen live worden gezongen door Lieveke, Sanne en Jeroen,  Michel en Kevin Jordens, Ann Mineur, Christien Vranken, Berrita en Yves  en Bart, met muzikale begeleiding van Bart Everarts en Bruno Wouters, wordt de kerk weer omgetoverd in een grandioos en oogverblindend spektakel van kerstlicht. Nog grandiozer dan de vorige jaren", zegt Jan Vander Velpen, voorzitter van de Culturele Dorpsraad Waanrode.

Op het einde van het concert wordt een verrassende climax bereikt. De toegang bedraagt 2,50 euro als een tussenkomst in de onkosten (geen voorafgaandelijke reservatie nodig of mogelijk).

Na het optreden is er nog kans om na te genieten met een drankje en een praatje. Meer info: www.waanrode.be  of 0495 32 87 30 of e-maildorpsraad.waanrode@scarlet.be.

 

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio