Gezondheidswandelingen hervatten dinsdag 1 mei

Wandelen met Wandelclub SOS in meerdere gemeenten

Geetbets / Kortenaken - Wandelclub SOS neemt donderdag 26 april deel aan de organisatie van ‘Wandelclub De Toekers Bunsbeek’. Samenkomst aan ‘Zaal Den Berg’ Dorpsstraat 97 A in Ransberg. Parcours van 4, 6, 7, 8, 13, 14, 15 en 21 km. Ter plaatse maakt elke groep zijn keuze. Start om 13.30 uur. Zaterdag 28 april organiseert ‘Horizon Donk’ haar jaarlijkse wandelingen in Rummen met vertrek aan de Parochiezaal in de Ketelstraat tussen 7 en 15 uur.

Dinsdag 1 mei om 19.30 uur hervatten de Gezondheidswandelingen in Geetbets, georganiseerd door de gemeentelijke dienst Vrije Tijd en Wandelclub SOS. Café Phoenix aan de Dorpsstraat 56 in Geetbets is de start- en aankomstplaats van de eerste Gezondheidswandeling. De reeks Gezondheidswandelingen op disndagavond loopt door tot en met einde augustus. Deelnemen is gratis, maar inschrijven verplicht omwille van de verzekering van de deelnemers.

Donderdag 3 mei staat voor Wandelclub SOS Wilderen op het programma. Vooraf ontbijt in de treinwagon om 9 uur. Kostprijs: 15 euro per persoon. Het bedrag kan nog steeds gestort worden op BE96 7370 4656 5905 van Wandelclub SOS.  Zondagavond 29 april worden de inschrijvingen afgesloten. De twee wandelingen starten om 10.30 uur. Ook diegenen die alleen maar willen wandelen kunnen deelnemen. 
 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio