In kader van 100 jaar einde WO I

Fietstocht naar oorlogsmuseum in Halen

Kortenaken - De Culturele Dorpsraad Waanrode en KVLV Waanrode organiseren woensdag 8 augustus in samenwerking met de gemeente Kortenaken een fietstocht naar het 'Museum Slag der Zilveren Helmen” in Halen, dit naar aanleiding van 100 jaar wapenstilstand WO I. Het vertrek vindt om 18 uur plaats aan 'Den Torendraaier' in Waanrode.

Om 19 uur volgt een rondleiding met gids van ongeveer een uur. De kostprijs bedraagt 5,5 euro per persoon, een Halens Helmke (drankje) inbegrepen. Ter plaatse te betalen.

Wie wil kan ook met de auto naar het museum. Bij slecht of te heet weer wordt uitsluitend met de wagen gereden en heeft het vertrek plaats om 18.30 uur aan ‘Den Torendraaier’.

Na het bezoek aan het museum kunnen zij, die het wensen, op de terugweg ook nog genieten van een drink in ‘De Reinvoart’ in Loksbergen.

Iedereen mag of kan mee. Inschrijving is niet noodzakelijk maar wel wenselijk om een beetje zicht te hebben over hoeveel mensen er deelnemen. Inschrijven kan bij Gerda Volders, voorzitster KVLV, of via dorpsraad.waanrode@scarlet.be

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio