Muzikaal blijspel in Den Hoek Kortenaken

Tejater Feminis speelt 'Nonnen op Tournee'

Tejater Feminis speelt 'Nonnen op Tournee'

Een deel van de cast van 'Nonnen op Tournee'. Foto: Paul Pans

Linter / Geetbets / Kortenaken - Tejater Feminis brengt vanaf 26 oktober vier voorstellingen van het muzikaal blijspel 'Nonnen op Tournee', geschreven door Tony Collins. Stefan Niemierowski tekent voor de regie en Danny Vanroy voor de muzikale begeleiding. De voorstellingen vinden plaats in GC Den Hoek in Kortenaken. Tickets kosten 10 euro.

De nonnen van de orde 'Irmgardis der armen' hebben geldproblemen. Ze proberen wat extra geld in te zamelen door met hun koor op te treden. Eén van de zusters heeft een cassette met één van hun repetities naar een bevriende pater in Amerika gestuurd. De nonnen worden uitgenodigd voor een optreden bij een Belgische vereniging in Amerika. Ze gaan aan de slag om hun Engels wat bij te schaven en bovendien wordt één van de nonnen verliefd op een Amerikaanse priester.

Een stuk met veel leuke passages waarin nonnen, paters en novicen hun zangtalenten tonen. Anne Jordens, Marijke Hendrickx, Rebecca Dox, Claire Frickx, Liesbeth Aerts, Liesbeth Lahaye, Debby Van Kerkhoven, Ineke Vandevelde, Lotte Leenaerts, Liene Laeremans, Jos Coomans en Conny Wouters staan daarvoor garant.

De voorstellingen vinden plaats op 26 en 27 oktober én 2 en 3 november, telkens om 20 uur. Kaarten bestellen via 0476-26.76.99 (Anne) of 0479-65.12.31 (Marijke).

Meer info: www.tejaterfeminis.be 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio