Romain en Yvonne zoeken fietsers voor 'Kom Op Tegen Kanker'

Linter / Geetbets / Kortenaken - Het sportieve 65-pluskoppel Romain Verlinden en Yvonne Morren zoekt fietsers om een team te vormen voor de 1.000 km van Kom Op Tegen Kanker. Romain en Yvonne vonden dit jaar slechts één vrijwilliger (65-plusser) bereid om met hen 1.000 km af te leggen, wat niet evident was, maar mogelijk bleek.

Romain en Yvonne willen een team vormen van acht fietsers, zodat elke teamlid slechts 125 km moet afleggen om samen de 1.000 km te bereiken. De ritten zijn gepland tijdens het weekend van Onze-Lieve-Heer Hemelvaart, van 30 mei tot 2 juni 2019. Wie geregeld fietst kan die afstand aan volgens Romain en Yvonne, zware trainingen zijn niet nodig. Het team, dat de naam 'Kortenaken Fietst Tegen Kanker' toebedeeld kreeg, zal rijden in de mooie uitrusting van Kortenaken.

"Om te kunnen starten moet elk team 5.000 euro inzamelen", vertellen Romain en Yvonne. "Daarom organiseren wij graag met de hulp van de andere deelnemers enkele evenementen, waarbij iedereen inspraak heeft en tips kan geven. Eén evenement is al vastgelegd. Zondag 31 maart organiseren we een etentje à volonté in zaal Bergendal in Waanrode."

Wie geïnteresseerd is om deel uit te maken van het team neemt contact op met Romain Verlinden of Yvonne Morren, Neerlintersesteenweg 135 Hoeleden (016-77.98.12, 0473-50.22.27 (Romain),  0479-97.33.12 (Yvonne)). Kan ook via mail: romain.verlinden@proximus.be of yvonne.morren@outlook.be. 

 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio