vtbKultuur biedt kindertheatervoorstelling 'Dankjewel Sinterklaas' aan in gc Den Hoek

vtbKultuur biedt kindertheatervoorstelling 'Dankjewel Sinterklaas' aan in gc Den Hoek

Foto: if

Kortenaken - Voor het eerst neemt vtbKultuur Kortenaken deel aan 'Kunstendag voor kinderen', de nationale dag waarin kinderen en kunst centraal staan. Tijdens de kindertheatervoorstelling 'Dankjewel Sinterklaas' maken we kennis met wel twee zeer leuke Zwarte Pieten, Party Piet en Dj Piet. Afspraak zondag 18 november om 14 uur in gemeenschapscentrum Den Hoek Kortenaken.

Party en DJ Piet willen heel graag voor de Sint een verrassingsfeestje organiseren want Sinterklaas is altijd voor iedereen in de weer, voor groot en klein, dus vinden ze dat het tijd is om de Sint eens te verrassen met een groot feest! Maar hoe begin je aan zo een feest en wat heb je allemaal nodig?

De Pieten komen snel tot de vaststelling dat dit toch niet zo makkelijk is, maar samen met de kinderen komen ze er wel uit! Alle voorbereidingen worden getroffen, liedjes worden gemaakt en gerepeteerd, alles wordt versierd en in gereedheid gebracht. Maar het moet wel een geheim blijven. Kunnen jullie dit geheim bewaren? De theatervoorstelling duurt één uur, de kinderen worden volop in de voorstelling betrokken. 

Na de voorstelling blijft Sinterklaas graag nog even op bezoek en wordt er werk gemaakt van een creatieve invulling van deze Kunstendag voor kinderen.

Aan animatie geen gebrek. Intussen kunnen de mama's en papa's een babbeltje doen.     

Voor elk kind voorziet de Sint ook een leuk cadeautje.

Deelnameprijs kinderen: 6 euro, volwassenen: 8 euro.

Leden van vtbKultuur krijgen een gratis consumptie! Inschrijven via kortenaken@vtbkultuur.be of 0486 73 84 08 (Kelly), met vermelding van het aantal volwassenen en kinderen. Meer info: www.vtbkultuur.be/kortenaken

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio