Sportaanbod uitgebreid

Nieuw materiaal voor gemeentelijke sporthal De Vruen Waanrode

Kortenaken - Het AGB investeerde in sportmateriaal en opbergruimte voor de scholen en de verenigingen. Sporthal De Vruen in Waanrode opende in 2013 de deuren en wordt beheerd door het Autonoom Gemeentebedrijf (AGB) Kortenaken.

Voorzitter van het AGB Stefaan Devos (CD&V): "In de grote sportzaal werden onder andere, op vraag van verschillende verenigingen, vijf metalen kooien geïnstalleerd die als berging zullen fungeren. Zo kunnen zij op deze manier hun spullen veilig opbergen en hoeven ze niet telkens alles mee naar huis te nemen. Ook werd de muziekinstallatie in de danszaal vernieuwd". 

Het sportaanbod in intussen ook uitgebreid. Schepen van Sport Kristof Mollu (CD&V): "We trachten het aanbod steeds uit te breiden en tot groot jolijt van onder andere de schoolkinderen van Waanrode werden er nieuwe klimtouwen en een klimrek voor kleuters geïnstalleerd. Dit naast een airtrack van 15 meter waarop ze zich kunnen uitleven. Voor de avondlessen in de sporthal werden er vijf extra Swiss Jump-trampolines aangekocht."

 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio