Twee dagen Kay Feesten in Wommersom

Linter - In en rond Zaal Carlo in Wommersom vindt zaterdag 25 en zondag 26 mei de vierde editie plaats van de 'Kay Feesten'. De feesten vonden voor het eerst plaats in 2016 naar aanleiding van het 100-jarig bestaan van Café Carlo. De plaatselijke verenigingen Landelijke Gilde, Retro Club, Okra en De Kookmannen hebben er intussen een jaarlijkse traditie van gemaakt.

Zaterdag 25 mei vanaf 21 uur brengt het 'Kay Connection Koor' de vierde editie van 'Wommersom zingt'. Onder leiding van Dirk Betrains en begeleid door rasmuzikanten als  Roland Van Hoegaarden, Walter Maho en anderen brengt het koor een live concert van uitsluitend meezingers. Nadien is het de beurt aan discobar MOD om een grandioze openluchtfuif op gang te trekken.

Zondag 26 mei vanaf 15.30 uur viert Juul Kabas zijn 50 jaar artiest in Wommersom. Het is een blij weerzien met Juul die in 1971 samen met broer Marc Dex in Zaal Carlo optrad voor liefst 700 bezoekers.

Vanaf 20 uur treedt de schitterende coverband 'David Ronaldo and the Dice' op. De band neemt je mee in een eerbetoon aan de gitaarhelden van de rockmuziek met songs van The Who, The Rolling Stones, Led Zeppelin, Neil Young, Bruce Springsteen, Jo Cocke en zovele anderen.

Intussen kan je vanaf 18 uur genieten van een overheerlijk tapasbuffet, verzorgd door De Kookmannen. 

De toegang is gratis.

 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio