Academie Regio Tienen Filiaal Kortenaken houdt proclamatie

Jarne Jordens, begeleid door Bart Vandermeulen. Foto: Paul Pans

Kortenaken - De Academie Regio Tienen Filiaal Kortenaken hield haar jaarlijkse proclamatie. Vijf leerlingen van de tweede graad en vier leerlingen van de derde graad behaalden hun diploma. Jelien Jordens (piano en zang), broer Jarne Jordens (saxofoon en gitaar), Bram Rediers (saxofoon), broer Driek Rediers (klarinet) en Kasper van Sandwijk (saxofoon) toonden hun muzikaal kunnen, op de piano begeleid door een immer sublieme en altijd even enthousiaste leraar Bart Vandermeulen.

Directeur Kilian Mineur genoot samen met enkele ouders en familieleden van de leerlingen van het knap proclamatieconcert, dat omwille van de hitte dit keer niet plaatsvond in GC 't Dorp, maar in de raadszaal van het gemeentehuis. Het filiaal Kortenaken telt momenteel 92 leerlingen en is één van de kleinste filialen, maar het muzikaal kunnen van de leerlingen kent een hoog niveau.

Schepen Niels Willems (N-VA) toonde zich net als directeur Kilian Mineur verheugd met de resultaten en het kunnen van de leerlingen en bood iedereen na het proclamatieconcert een receptie aan namens het gemeentebestuur.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio