Motorhappening en Trike-Event Walsberger in Orsmaal

Linter - Prachtige trikes en dito motoren met blinkend chroom palmen zondag 18 augustus de Walsbergersite aan de Helen-Bosstraat in Orsmaal in. Daar vindt vanaf 9 uur de zeventiende editie van het Trike-event en de bijhorende Motorhappening plaats.

"Na vijf keer in de Kazerne in Tienen, vier keer in Hélécine in het prachtige provinciaal domein en drie keer op het dorpsplein van Neerwinden, zijn we nu voor de tweede keer te gast in Orsmaal op de Walsbergersite met de op één na grootste trikebijeenkomst in Belgie", zeggen de organisatoren Alex Clinckx en Rudy Putzeijs. "Vorig jaar verwelkomden wij 55 trikes en een 70-tal  moto’s op ons event." 

Naast motorenplezier kan je dit jaar ook proeven van de Walsbergerstreekbieren. Voor de hongerigen is een hamburgertent het toevluchtsoord. Artisanale ijsjes wachten de zoetebekken op .  
 
De rondrit voor motoren op GPS van 185 km is gepland om 9 uur. Een gezamenlijke en begeleide rondrit van ongeveer 70 kilometers langs de mooiste plaatsjes over de taalgrens (Oteppe), start om 13 uur. Tegen 14.30 uur zal de kolonne terug de Walsbergersite bereiken en kan iedereen verder genieten van het evenement. "Ondertussen kunnen de kijklustigen al het mooie van trikes en motoren bewonderen. Voor bezoekers is de toegang gratis. Deelnemen met een moto of trike kost 6 euro per voertuig, een consumptie en gratis tombolalotje inbegrepen. De trekking van de tombola is voorzien rond 17 uur."  
Meer info op www.trikewereld.com of bij Alex Clinckx (0475-30.47.62) en Rudy Putzeijs (0477-88.33.80). 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio