Nieuw gemeentelijk infoblad 2020 zoekt nieuwe naam

Kortenaken - In 2020 wordt het infoblad volledig vernieuwd. Zowel qua vormgeving als inhoud zal er een nieuwe wind waaien door ons magazine. Ook de PlussersPost zal een plaats krijgen in dit vernieuwde blad. Daarom gaat het gemeentebestuur op zoek naar een nieuwe, klinkende naam.

Schepen van Communicatie, Kristof Mollu (CD&V): "Uit een enquête bleek dat de lezers tevreden zijn over de opzet en inhoud van het infoblad, maar dat het wel mag opgefrist worden. De artikels mogen wat korter en aantrekkelijker en men wil ook meer mensen aan het woord: verenigingen, vrijwilligers, ondernemers, ... Deze tips nemen we uiteraard mee in de samenstelling van het nieuwe magazine. Nu doen we nogmaals een beroep op onze lezers en inwoners om mee te zoeken naar een nieuwe naam voor het infoblad." 

Schepen voor Senioren, Annita Vandebroeck (CD&V): "We kiezen ervoor om de PlussersPost en het infoblad samen te voegen in een nieuw magazine. Dit doen we uiteraard zonder onze senioren uit het oog te verliezen. Zij blijven een grote doelgroep binnen onze gemeente en we zullen ervoor zorgen dat het vernieuwde infoblad toegankelijk blijft voor iedereen." 

Wie een leuke naam bedenkt stuurt die, samen met een motivatie, naar iinformatie@kortenaken.be vóór 1 december en maakt kans op een mooie prijs. 

Meer info: Dienst Communicatie (011 58 62 62 of informatie@kortenaken.be).

Kristof Mollu, schepen van Communicatie: kristof.mollu@kortenaken.be

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio