Sound of Aspi brengt Melkwezer voor de negende keer samen

Linter - De Aspi’s van Chiro Melkwezer organiseren zaterdag 26 oktober voor de negende keer de Sound Of Aspi, de bekende jaarlijkse fuif in de Parochiezaal van Melkwezer. De opbrengst gaat naar de organisatie van het jaarlijkse zomerkamp in juli.

Zoals bij elke start van het nieuwe Chirojaar roepen de Aspi’s van Chiro Melkwezer de Linterse bevolking op om te verzamelen in de Parochiezaal van Melkwezer. Sound Of Aspi brengt jaarlijks 400 feestvierders samen om de Chiro van Melkwezer te steunen. Het gebeuren staat bekend om goedkope drankjes, hippe beats en de lekkere bitterballen.

“Met de opbrengt van Sound Of Aspi huren we elke zomer comfortabele tenten en kopen we lekker en evenwichtig eten voor onze leden”, zegt Annaïs Berx, hoofdleidster Chiro Melkwezer. “We hopen met Sound Of Aspi de inwoners van Linter samen te brengen. We willen dat iedereen onze Chiro op een fijne manier leert kennen”, vult organisator Jasper Vanhove aan.

De fuif brengt jong én oud samen en is een kans voor de oudste leden om zich voor te bereiden op volgende jaren als leiding. Dit jaar verwelkomt Sound Of Aspi enkele nieuwe namen. Op het staan De Skoeters en dj Masaï, bekend van Couleur Café en MNM rising star. Daarna zijn BLS en Milkshake aan de beurt, vaste waarden bij de Chiro van Melkwezer.

De deuren gaan open om 21 uur en het feestje gaat nog door tot de vroege uurtjes. Tickets en info: https://www.facebook.com/events/623044004769971/

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio