Hoeleden Dries viert kermis van 10 tot en met 19 augustus

Maandag en donderdag rustdag in kermismarathon

Kortenaken - In en rond spiegeltent Verhoeven aan de Zandstraat viert Hoeleden-Dries van 10 tot en met 19 augustus kermis. Maandag 13 augustus en donderdag 16 augustus wordt het even bijslapen, om er 's anderendaags terug volop tegenaan te gaan.

De kermis start vrijdag 10 augustus met de '1 euro nacht'. Zaterdag om 10 uur vin,dt een kinderhappening plaats met animatie en gratis frietjes en ijs voor alle kinderen. Om 21 uur is het genieten van de Goldies Show met Chris Barrow. Zondag 12 augustus vanaf 11 uur 'mosseldag'. Om 21 uur dansfeest met Discobar Veronica.

Dinsdag 14 augustus om 14 uur gepensioneerdendag, om 18 uur een wielerwedstrijd voor Elite zonder contract en Beloften en vanaf 21 uur party met discobaar Veronica en Danny Fabry.

Woensdag 15 augustus om 16 uur wielerwedstrijd voor juniores, om 21 uur halfoogstfuif. Vrijdag 17 augustus Cocktailfuif, zaterdag 18 augustus party met discobar Veronica en zangeres Kato.

Zondag wordt de kermis afgesloten met een misviering, het zesde Tractortreffen, een tractorprocessie en tractorwijding, naast een ambachtenmarkt, demonstraties dorsmolen en een Boerenfuif.

 

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio