Purna opent nieuwe productie- en verpakkingsruimtes

Purna opent nieuwe productie- en verpakkingsruimtes

Foto: RR

Puurs - Farmabedrijf Purna, gelegen langs de Rijksweg in Puurs, opende zaterdag nieuwe productie- en verpakkingsruimtes. Het bedrijf produceert reeds sinds 1988 farmaceutische vloeibare (siropen/sprays) en halfvaste (zalven, crèmes, gels) producten.

Als onderdeel van een ambitieus groeiprogramma werd enige jaren geleden geïnvesteerd in een nieuw groot gebouw in de Brabantstraat (zone Pullaer). Dankzij vele nieuwe klanten en projecten was een uitbreiding van de productiecapaciteit nodig. Dit weekend kon het personeel samen met hun familie voor het eerst officieel kennismaken met de hoogtechnologische infrastructuur. Samen met minister van Sociale zaken en Volksgezondheid Maggie De Block en de Puurse burgemeester Koen Van Den Heuvel werd het gebouw plechtig geopend.

Maar liefst 200 medewerkers en familieleden kwamen langs voor een rondleiding in Purna. De voorbije jaren werd hard geïnvesteerd in de professionalisering van het personeel én in nieuwe infrastructuur. De rondleiding deed niet enkel de nieuwe verpakkingszaal aan, maar ook de nieuwe productieruimten en waslokalen.

"Purna is een bedrijf in volle groei. We zijn reeds sinds 1988 in Puurs en we blijven hier investeren in lokale productie en R&D", zegt Bart Peeters, Managing Director van Purna. "Dat zorgt ook voor nieuwe jobs. We hebben nog vacatures voor hooggespecialiseerde professionals in ons chemisch laboratorium en in ons R&D laboratorium, maar ook technische profielen voor onze productieomgeving zijn welkom."

 

 

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio