Koen Van den Heuvel lijsttrekker CD&V van fusiegemeente

Koen Van den Heuvel lijsttrekker CD&V van fusiegemeente

Foto: rr

Puurs / Sint-Amands - Zoals algemeen verwacht heeft het bestuur van CD&V Puurs-Sint-Amands - de nieuwe fusiegemeente - zich unaniem achter Koen Van den Heuvel als lijsttrekker geschaard voor de gemeenteraadsverkiezingen van oktober 2018.

CD&V Puurs-Sint-Amands duidt Koen Van den Heuvel aan als lijsttrekker. Op 20 november werd op de gemeenteraden van Puurs en Sint-Amands de definitieve beslissing tot fusie genomen. Dit betekent dat de inwoners van Puurs en Sint-Amands de komende lokale verkiezingen één gemeenteraad zullen verkiezen, en dat op 1 januari 2019 de fusie van de beide gemeenten ook officieel een feit zal zijn.

"Deze verkiezingen draaien dan ook om het voorbereiden van de toekomst van de nieuwe fusiegemeente, de enige in onze provincie.
CD&V Puurs-Sint-Amands beseft dat de lat erg hoog ligt, en dat de verwachtingen van de burgers hooggespannen zijn", klinkt het bij Peter De Smedt en Raf De Blaiser, vandaag respectievelijk voorzitter van CD&V Puurs en CD&V Sint-Amands. "Het bestuur van CD&V Puurs-Sint-Amands heeft zich daarom unaniem achter Koen Van den Heuvel als lijsttrekker geschaard. Koen heeft in Puurs al bewezen dat hij met zijn gedrevenheid, visie en netwerk voor een ongelooflijke dynamiek in een gemeente kan zorgen. We twijfelen er niet aan dat hij op dit elan zal doorgaan, en als een ervaren gids een vernieuwde bestuursploeg zal aansturen."

Ook uittredend burgemeester van Sint-Amands Peter Van Hoeymissen staat pal achter zijn kandidatuur: "Koen is de ideale persoon om de brug te slaan tussen de beide gemeenten, en een hechte band te smeden. Nu al is hij heel geregeld aanwezig op activiteiten in Sint-Amands. Ik zal hem dan ook met volle overtuiging steunen."

"De steun die ik mocht ontvangen doet me erg veel deugd. Indien ook de kiezer mij opnieuw het vertrouwen geeft, zal ik mij de volledige 6 jaar als burgemeester 100% inzetten voor onze nieuwe mooie gemeente met al zijn leefgemeenschappen. Ik kijk er naar uit en zal er met volle goesting tegenaan gaan", reageerde de toekomstige lijsttrekker zelf ook.

 

Corrigeer

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio