Luchtmachtcommandant bezoekt Mariaziekenhuis in Overpelt

Luchtmachtcommandant bezoekt Mariaziekenhuis in Overpelt

Foto: Militair commando Kleine-Brogel bezoekt Mariaziekenhuis Overpelt

Overpelt - De commandant van de luchtmachtbasis van Kleine Brogel, Geert De Decker - die wij misschien wel (her)kennen uit de serie F16 op VTM - en kapitein Bart Knockaert een bezoek aan het Mariaziekenhuis. Ze werden vergezeld door de voorzitter van de vzw Boemerang, de burgemeester en een schepen van Overpelt en een schepen van de stad Peer.

De luchtmachtbasis is al 35 jaar verbonden met de Reva & MS-centrum als peter van het MS-gebeuren in Limburg. Dat vertaalt zich vooral in het organiseren van activiteiten die de MS-werking ondersteunen.

Omdat Mariaziekenhuis en Revalidatie & MS - centrum sedert dit jaar één geheel vormen, was het logisch dat de baas van de luchtmachtbasis ook kennis kwam maken met het Mariaziekenhuis. 

Het gezelschap met vlnr burgemeester Jaak Fransen, kapitien Bart Knockaert, schepen Patrick Van Baelen, schepen Louis Linsen (Peer), Yvo Vanlessen van de VZW Boemerang, basiscommandant Geert De Decker en van het Mariaziekenhuis Dirk Van Gorp (facilitair directeur), Chris D'Espallier (voorzitter raad van bestuur) en prof. dr. Bernard Himpens (algemeen directeur, kreeg een rondleiding.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio