Uniek concert in stadsschouwburg

Uniek concert in stadsschouwburg

Concertband Muizen. Foto: Jassepoes

Mechelen - Op vrijdag 19 december brengt de concertband Mannen Van Goede Wil uit Muizen een bloemlezing uit het repertoire van Harold Arlen, Cole Porter en George Gershwin. Dit concert is uniek.

'De jaren 20 en 30 van de vorige eeuw zijn voor muziekliefhebbers een zegen', laat Paul Stok weten, 'Harold Arlen, Cole Porter, George Gershwin zijn componisten wier namen gerust naast de grote klassiekers mogen pronken. Hun muziek stond met de regelmaat van een klok in de top van de Amerikaanse charts. Grote performers zoals Frank Sinatra, Ella Fitzgerald, Mel Tormé, Tony Bennet en zelfs nu nog Michael Bublé zetten de composities van deze toppers steevast op hun repertoire. Na bijna 80 jaar klinkt hun tijdloze muziek ons nog steeds bekend in de oren'.

De concertband Mannen Van Goede Wil uit Muizen brengen hiervan een bloemlezing op vrijdag 19 december in de Mechelse stadsschouwburg. Het concert staat onder leiding van René Jonckeer, met Heidi Collet en Paul Stok. Vrouwelijke solisten vertolken de successen van drie zingende zusjes, die vooral eind jaren '30 furore maakten met hun optredens voor de Amerikaanse frontsoldaten tijdens de tweede wereldoorlog. 

Praktisch

  • Wat? Interbellum Concert
  • Waar? Staddsschouwburg Mechelen
  • Wie? Concertband MVGW (Mannen Van Goede Wil) uit Muizen
  • Wanneer? Vrijdag 19 december om 20.00u
  • Tickets? Voorverkoop € 8.00 bij Alice Crauwels op 0474/934234 of via krishna.claes@telenet.be
  • Meer info? www.harmoniemvgwmuizen.be
Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio