Veerle Geerinckx lijsttrekker voor gemeenteraadsverkiezingen 2018

Veerle Geerinckx neemt roer in handen

Veerle Geerinckx neemt roer in handen

Veerle Geerinckx Foto: IF

Zemst - Het bestuur van N-VA Zemst besliste begin oktober unaniem dat Veerle Geerinckx de lijst en dus het team van 27 straffe mensen trekt voor de lokale gemeenteraadsverkiezingen van 2018.

Geerinckx verdiende al haar beleidsstrepen als raadgever op kabinet  van minister Muyters en binnen het Vlaams parlement. Intussen is ze ook al 5 jaar geëngageerd eerste schepen en ze is de drijvende kracht achter heel wat realisaties en hervormingen in  Zemst. “Veerle is een straffe madam, als mama van 4 en tegelijk architect blonk  ze altijd al uit om steeds creatieve oplossingen te bedenken voor elke situatie" weet voorzitter Roger Delentdecker, "dat komt bij onze werking goed van pas en we weten zeker dat zij zal stralen als enthousiaste uitdager. Haar leidindinggevende vaardigheden zijn gekend. De ambities voor het hele team liggen alvast erg hoog. “

Geerinckx beaamt: “We willen inderdaad het roer in handen nemen om de koers richting toekomst kordaat te sturen, voor een heel team, voor een Zemst waar wij graag trots op zijn.  Het ligt volledig in mijn aard om met enthousiasme en veel overtuiging deze uitdaging aan te gaan.”

 

 

 

 

 

Corrigeer

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio