Soul- en hiphopbende SOUL’ART speelt thuismatch

Soul- en hiphopbende SOUL’ART speelt thuismatch

Speciaal voor jongeren hebben cc Het Bolwerk en dienst Jeugd Vilvoorde/UrbanVil een Urban Experience in elkaar gestoken Foto: IF

Vilvoorde - Soul- en hiphopbende SOUL’ART brengt op 2 januari 2018 een eigen show naar aanleiding van hun nakende CD-release. Maar zij geven die avond ook hun ‘poulains’ uit Vilvoorde (o.a. DOUBLE V) een plaats op de affiche.

Soul- en hiphopbende SOUL’ART willen jonge talenten die zij onder hun hoede nemen en een duwtje in de rug geven. Daarnaast nodigen zij ook andere zielsverwante, bevriende artiesten uit de Belgische hiphopwereld uit. Afkomstig uit Brussel is L’or Du Commun een van de groepen die deel uitmaakt van de opkomst van de Belgische rap. Loxley, Primero en Swing, maten van Roméo Elvis, brachten in het voorjaar een nieuwe EP uit, Zeppelin. DJ Nico zal het geheel opwarmen voor de live act en DJ Black Mamba stuurt ons na Soul’Art verde de nacht in. Met andere woorden, voor iedereen die een beetje interesse heeft in Urban Music wordt het een affiche om heel hard naar uit te kijken. Verwacht veel straf volk op de scène en een feest in de spiegeltent. De deuren gaan open om 18u00. Deze voorstelling is in samenwerking met URBANVIL. Meer info via 02 255 79 73.

Praktisch

  • Wanneer? Dinsdag 2 januari 2018 Aanvang 18.00 uur
  • Waar? Spiegeltent
  • Tickets: Standaardprijs € 8 (kassa) - Kortingprijs € 5 (VVK)
Corrigeer

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio