Gratis wetenschappelijke en technologische workshops

Gratis wetenschappelijke en technologische workshops

Vanaf 16u00 kunnen jongeren actief deelnemen aan een waaier van wetenschappelijke en technologische workshops. Foto: Paul Van Welden

Vilvoorde - Op 23 februari 2018 gaat in TechnOV de vierde editie door van de ‘Openschoolavond’ waarbij de school wordt opengesteld aan ouders, nieuwe leerlingen en oud-leerlingen.

Vanaf 16u00 kunnen jongeren actief deelnemen aan een waaier van wetenschappelijke en technologische workshops. Zo zal iedereen al doende kunnen proeven van het ruime aanbod van de school. De workshops, begeleid door de leerlingen van de derde graad, zullen de jeugdige geïnteresseerden meer dan voldoende informeren. Deze workshops zijn echter niet het enige hoogtepunt van deze openschoolavond: 

  • Aanwezigheid van de “Factory of the Future” i.s.m. Siemens, Fanuc, Sick, SMC en RTC-Vlaams-Brabant http://www.rtcvlaamsbrabant.be/dyn/page.php?id=3&sid=192&cat=3#847 
  • Voorstelling van de STEM-projecten (Industriële Wetenschappen) 
  • Infolokaal opleiding Vrachtwagenchauffeur (aanwezigheid transportsector www.sftl.be) 
  • Grote lichtshow door de oud-leerlingen vrachtwagen 

Tijdens deze openschoolavond vindt ook de apotheose plaats van de fietsmarathon naar Santiago de Compostella. Op 22 en 23 februari organiseert de school in haar sportzaal deze fietsmarathon ten voordele van W(arm)-Kracht (www.warmkracht.be). Op donderdag 22 februari wordt om 8u00 het startschot gegeven en op 23 februari is rond 20u00 de slotkilometer voorzien. 

Meer info bij Marc Deldime – Directeur TechnOV  e-mail: Marc.Deldime@kov.be Tel: 02 251 34 28 www.kov.be/technOV

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio