De Sint en de Piet trekken door de straten van Zemst

Sinterklaas en Zwarte Piet maken honderden Zemstenaartjes blij

De Sint en de Piet geven dit weekend het beste van zichzelf. Enige gelijkenis met oud-burgemeester Louis Van Roost en een Zemstse stervoetballer is louter toevallig. Foto: Paul Van Welden

Zemst - Naar jaarlijkse gewoonte brengen de Sint en Piet in Zemst een bezoekje aan alle kinderen uit Zemst. Dit jaar waren er dat meer dan honderd. Al deze kinderen ontvingen thuis een mooi geschenkje van de Sint. Tijdens deze actie kregen ook de mindervalide kindjes die wekelijks paardrijden in de Manège van Eppegem een bezoekje van de Sint.

De actie, georganiseerd door de plaatselijke CD&V afdeling vond de ganse dag plaats op zaterdag 03/12 en liep tot zondagvoormiddag 04/12. Ook d’Oude School van Weerde lag op de route van de Heilige Man. Na de voorstelling van figurentheater ‘t Koffertje brachten de Sint en de Piet alle kinderen van Weerde tot en met het zesde leerjaar een verrassingsbezoek en kregen ze allemaal snoep en speelgoed. De Sint en de Piet geven dit weekend het beste van zichzelf. Enige gelijkenis met oud-burgemeester Louis Van Roost en een Zemstse stervoetballer is louter toevallig.

 

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio