Zomertoer moet extra geld in het laatje brengen

Licht op groen voor jeugdhuis Elewijt

Het college van burgemeester en schepenen van de gemeente Zemst heeft een stedenbouwkundige vergunning afgeleverd voor het bouwen van een jeugdhuis Driesstraat 10 te Elewijt. Foto: Paul Van Welden

Zemst - Het college van burgemeester en schepenen van de gemeente Zemst heeft een stedenbouwkundige vergunning afgeleverd voor het bouwen van een jeugdhuis Driesstraat 10 te Elewijt. Jeugdhuis Caravan uit Elewijt wil zo vlug mogelijk starten met de bouw van het jeugdhuis.

Zomertoer

De gemeente helpt door het ter beschikking stellen van een gemeentegrond en het toekennen van een projectsubsidie van 100.000 euro. Om het nodige kapitaal voor de bouw bijeen te krijgen, worden er verscheidene winstgevende activiteiten georganiseerd. Een ervan is een Zomertoer met een caravan om drank te verkopen. Meer info op jeugdhuis.jeugdelewijt.be. Van 27 tot 31 augustus is het Camping de Caravan op het nieuwe terrein in de Driesstraat. Ook tijdens de openluchtfilm in Hofstade op 28 augustus zullen ze aanwezig zijn en op zaterdag 1 september kan je Jeugdhuis Caravan naar jaarlijkse gewoonte terugvinden op Driesrock.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio