VHVH wandel- en fietstocht eindigt bij lingeriewinkel Bugattis

Sexy Lingerie modeshow in de straten van Hofstade

Op 23 juni 2012 was het weer braderij in Hofstade. De verenigde handelaars van Hofstade organiseerden voor de gelegenheid een gratis wandel- en fietstocht waarbij iedere deelnemer met meerdere prijzen naar huis ging. Bij elke halte kregen ze van de aangesloten handelaars een nuttig geschenk. Aan het eindpunt van de tocht konden de deelnemers genieten van een lingerieshow van Bugattis die dit jaar haar tienjarig bestaan viert. In zeven haasten werd een geïmproviseerde catwalk opgesteld in de Bordekensstraat. Volgens de wijkbewoners voor herhaling vatbaar.

Oud en jong, te voet of met de fiets, met de buggy of de kinderkoets. Een fotoparcours bracht de deelnemers langs de mooiste plekjes van Hofstade. Onderweg waren er een aantal stopplaatsen waar je een (behendigheids)spelletje kon spelen en waar je geschenken werden aangeboden door de deelnemende handelaars.  Een pluim voor Nadia van lingeriewinkel Bugattis die haar 10-jarig bestaan op passende wijze heeft gevierd. 

Organisator Patrick Swinnen vond het in ieder geval een schitterende dag. Voor navolging vatbaar.'. Nadia Schueremans (Bugattis): 'Volgend jaar komt er nog een betere editie! De eerste plannen zijn al gemaakt.'  Wij zien er in elk geval al naar uit.

Corrigeer

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio