Grabbelpas vervangt speelpleinwerking Kaktus op op 2 juli, 16 en 17 augustus

Zemst - Volgende week is het weer zover…Grote vakantie, voor de kinderen een groot festijn voor de ouders vaak een hoop kopzorgen want waar moeten die kinderen toch naar toe die lange periode. Op alle werkdagen kunnen ouders met hun kinderen terecht op speelplein Kaktus op de terreinen van de gemeentelijke basisschool 'de waterleest' te Eppegem. Inschrijven kan nog tot de dag zelf. Er is evenwel geen speelplein op 2 juli, 16 en 17 augustus. Voor deze dagen is we wel een alternatief voorzien: Grabbelpas!

Ideale locatie voor kinderen

Speelplein kaktus, een initiatief van de gemeente Zemst, gaat elke zomervakantie door op de terreinen van de gemeentelijke basisschool 'de waterleest' te Eppegem. Deze kindvriendelijke omgeving word door het speelplein aangevuld met allerlei spelmaterialen, wat het tot een ideale locatie voor kinderen van 3 tot 15 jaar tijdens de zomermaanden maakt.

Zeven weken in juli en augustus kunnen de kinderen van maandag tot en met vrijdag terecht. Ze worden opgedeeld in vijf leeftijdsgroepen. Er komen er in totaal toch om en bij de 200 kinderen naar de activiteiten die geleid worden door een hoofdmonitor en een dertigtal monitoren.

Grabbelpas

Er is echter geen speelplein op 2 juli, 16 en 17 augustus. Voor deze dagen is we wel een alternatief voorzien: Grabbelpas!

  • Maandag 2 juli, d’Oude School Damstraat 49, 1982 Zemst-Weerde, 9-17u, voor kinderen van 6 t.e.m. 14 jaar, maximum 20 deelnemers, meenemen: CD met je topnummers. Ouders zijn welkom vanaf 16u.
  • Donderdag 16 augustus, polyvalente zaal bibliotheek Zemst, Schoolstraat 23, 1980 Zemst, 9-16u, voor kinderen van 4 t.e.m. 6 jaar, maximum 20 deelnemers.
  • Vrijdag 17 augustus, polyvalente zaal bibliotheek Zemst, Schoolstraat 23, 1980 Zemst,14-16u voor kinderen van 4 t.e.m. 6 jaar, maximum 15 deelnemers.

Hiervoor kan u ook inschrijven via het online ticketsysteem via deze link
Ook nog even de uitstappenlijst in bijlage en de wegomlegging!

 

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio