Lijsttrekker Tim Borteel post kieslijst via GSM naar Facebook

Veelzijdig kunstenaar ‘Gust’ als onafhankelijke op kartellijst SP.A-Groen

Dat De Prins zich als onafhankelijke ging opstellen komt niet als een verrassing. En de kartellijst SP.A Groen was de enige partij die ruimte bood voor onafhankelijke kandidaten. Foto: Pau Van Welden

Zemst - ‘Gust’ Dirk De Prins, 42, wilde haardos en baard, liedjeszanger, muzikant, kunstenaar, volksmens en een beetje kopie van Willem Vermanderen, staat als enige onafhankelijke op de kartellijst van SP.A-Groen voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. Hij kreeg de tiende plaats toegewezen.

Dat De Prins zich als onafhankelijke ging opstellen komt niet als een verrassing. En de kartellijst SP.A Groen was de enige partij die ruimte bood voor onafhankelijke kandidaten. De keuze was dan ook snel gemaakt. Omdat hij in de gemeente vooral bekend staat als ‘Gust’ en niet als 'Dirk', staat hij op de lijst als 'Gust De Prins' en niet als 'Dirk De Prins'. Gust studeerde decoratieve standenbouw in Sint Lucas maar werkt als bruggen- en sluiswachter bij de stad Brussel.

Facebook

Gisteren omstreeks 22.00u maakte lijsttrekker Tim Borteel de kieslijst publiek. Hij nam hiervoor een foto van een uitgeprinte kieslijst en poste ze via zijn GSM naar zijn eigen facebook pagina. Reacties bleven niet uit, onder meer van CD&V fractieleider Alex Heyvaert die meteen het volgende kwijt wou: 'Tim, laat ons afspreken dat we d'er een toffe, sportieve campagne gaan van maken , die zal gaan over de "gemeente"......'. De officiële lijsten van alle gemeentelijke politieke partijen in Zemst staan op deze pagina.

Corrigeer

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio