Zemst onder de sterren editie 2012

Andermaal gratis openluchtfilms in Zemst

Andermaal gratis openluchtfilms in Zemst

Leuk om weten is dat er in de film 'Hasta La Vista' een actrice uit Zemst meespeelt als sommelier. De films vangen telkens aan rond 21u15. Er wordt een voorraad stoelen voorzien maar het is aangeraden uw eigen zitje mee te brengen. Foto: Vrijetijdsdienst Zemst

Zemst - Eind juli en tijdens de maand augustus wordt er weer in elke deelgemeente gratis een openluchtfilm vertoond. Het is reeds de vierde zomer dat het gemeentebestuur deze filmactiviteit organiseert. De vertoningen starten telkens om 21.15u. Er is opnieuw gratis popcorn voor wie naar de vertoning met de fiets komt.

Een eigen zitje meebrengen is aan te raden. Bij slechts weer worden de films indoor vertoond of verplaatst naar een latere datum. Vanaf dit jaar komen de openluchtfilms tot stand door vzw Visual Circus in samenwerking met Majestic Studio.

Programma:

Woe 25 juli - A seperation - Gemeentelijke basisschool De Waterleest, Eppegem
Di 31 juli - Hasta La Vista - Plein van de Verdraagzaamheid (Schoolstraat), Zemst
Do 9 aug - Het varken van Madonna - Weide hoeve Halve Steen, Halve Steenstraat 16, Zemst-Laar
Di 14 aug - Frits en Freddy - Grasplein d'Oude School, Damstraat 49, Weerde
Do 23 aug - Water for Elephants - Pastorietuin, Elewijt
Di 28 aug - The Artist - Grasplein achter sporthal/zwembad Bloso, Hofstade
Do 30 aug - Groenten uit Balen - Kerkplein, Eppegem

Leuk om weten is dat er in de film 'Hasta La Vista' een actrice uit Zemst meespeelt als sommelier. De films vangen telkens aan rond 21u15. Er wordt een voorraad stoelen voorzien maar het is aangeraden uw eigen zitje mee te brengen. Voor het meest recente nieuws, kijk op www.zemst.be of volg via Facebook 'Vrijetijdsdienst Zemst'. Tip: Gratis popcorn voor wie met de fiets komt! Bekijk de reportage van TV Zemst van vorig jaar.  

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio