Mode

'Na de dames is het tijd voor de heren'

Valerie De Booser opent derde (en laatste) kledingwinkel in Mechelen

In oktober 2008 opende Valerie De Booser haar eigen kledingwinkel Histoires de Femmes in Mechelen. Men kon er ook schoenen, juwelen, parfum en handtassen kopen. Vanaf vandaag is het de beurt aan de heren. Op 9 augustus 2012 zag Histoires d'Hommes het levenslicht op de Mechelsesteenweg, vlak naast Histoires de Femmes.

Grote stap

Na drie succesvolle jaren van 'Histoires de Femmes' en 'Histoires de Femmes Outlet' start Valerie De Booser nu ook met een mannenwinkel. 'Histoires d' Hommes' is een feit. Dit zal de laatste winkel zijn, want volgens Valerie is er niet onmiddellijk een noodzaak voor een winkel met kinderkleding. Valerie: "ik kreeg steeds vaker de vraag van mannen of ik ook geen mannenwinkel zou opstarten. Zoveel mogelijkheden zijn er niet voor hun in het Mechelse. Koen was meteen zeer enthousiast en omdat ik het aanpalende pand naast Histoires de Femmes kon kopen, besloot ik al snel deze nieuwe grote stap te zetten. Ik ben zo fier en samen met mijn team helemaal klaar om ook van deze mannenwinkel een succes te maken!'

Koen Wauters wordt gezicht van de winkel

De twee winkels zijn met elkaar verbonden alsof het één winkel is. De toegang blijft langs de kledingwinkel voor dames. Voor de heren werd extra personeel ingezet. Valerie: 'De locatie blijft ideaal, makkelijk bereikbaar en voldoende parkingplaats. Maar vooral de winkel zelf is zeer mooi geworden. Ik ga voor een ruime keuze voor de heren: casual, chique en sportief. Eigenlijk zoals Koen gekleed gaat, hij wordt immers het gezicht van deze nieuwe winkel. Bovendien zal ik net als in de vrouwenwinkel een totaalpakket aanbieden . Dus niet enkel kledij maar ook schoenen, accessoires, parfum, gadgets etc. Uiteraard ben ik ook aanwezig in de nieuwe winkel om stylingadvies te geven als iemand dat wenst....'.

Adres : Mechelsesteenweg 123-125 in Mechelen.

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees