Nachtelijke uilenwandeling met Natuurpunt Zemst

Nachtelijke uilenwandeling met Natuurpunt Zemst Foto: Natuurpunt Zemst

ZEMST - Op vrijdag 8 februari 2013 krijgen natuurliefhebbers en dierenliefhebbers de kans om onbekende dieren te ontdekken, die geluidloos en dan nog alleen 's nachts, actief zijn. Meer is er niet nodig om een geheimzinnige sfeer rond de uilen te creëren.

Tijdens deze wandeling, in het donker, proberen we te luisteren naar de roep van steenuiltjes en bosuilen en krijgen we de kans om hun leefomgeving beter te leren kennen. Vertrek aan de kerk van Weerde om 19.30u. Deelname is gratis. Stevig schoeisel aangeraden. Deze wandeling maakt deel uit van onze cursus Nachtroofvogels.

Syllabus

Op vrijdag 22 februari en vrijdag 15 maart zijn er nog twee cursusavonden, plaats van afspraak is telkens het erfgoedhuis "de Semse" in Zemst om 20u. Natuurpunt vraagten voor de hele cursus een bijdrage van 10 euro, inclusief syllabus met een overzicht en samenvatting van de onderwerpen die worden behandeld tijdens een cursus. De reeks wordt afgesloten met een Ringactiviteit Bosuilringen op vrijdag 26 april 2013. Meer info op Natuurpunt Zemst www.natuurpuntzemst.be.

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio