FOTO. Romboutscollege roept halt aan kampeertoestanden

Sint-Romboutscollege wordt al enkele jaren geconfronteerd worden met kampeertoestanden bij de inschrijvingen. Foto: CREDIT

Mechelen - 'Omdat wij al enkele jaren geconfronteerd worden met kampeertoestanden bij de inschrijvingen, werken we voortaan met een callcenter.', laat Dirk Buelens, directeur Sint - Romboutscollege ons weten.

 'Vorig jaar waren er 150 overnachtingen, dat kan je niet maken, dat zijn Kafkaiaanse toestanden die niets met schoolgaan op zich te maken hebben.' 

Geen kampeertoestanden meer bij de inschrijvingen.

Om dergelijke hallucinante toestanden te vermijden, organiseert de school voortaan de inschrijvingen in het eerste jaar met een telefonische aanmelding via een callcenter. Deze telefonische aanmelding moet gebeuren op dinsdag 22 april tussen 19 u en 21 u. De volgorde van het inbellen bepaalt de volgorde in het inschrijvingsregister. Op het einde van het telefoongesprek krijgen de kandidaat-inschrijvers een nummer. Indien er een E in de nummering voorkomt, dan geeft dit nummer ‘Effectief’ recht op een inschrijving. Bij een R in de nummering gaat het om een ‘Reservenummer’ en is het nog even afwachten om te weten of de inschrijving kan gerealiseerd worden of niet.

Praktisch

Het telefoonnummer waarnaar men moet bellen, de vragenlijst die men moet beantwoorden en alle info over de inschrijvingsprocedure staan op de inschrijvingspagina van de schoolwebsite www.srco.be. Om de inschrijving te vervolledigen, moeten de kandidaat-inschrijvers (E of R) zich dan aanmelden in de school. Dit kan vanaf zaterdag 26 april en uiterlijk op 19 mei. De plaats in het inschrijvingsregister ligt vast door de telefonische aanmelding in het callcenter, dus dan ‘er vroeg bij zijn’ is niet nodig. Waarschijnlijk is er na 22 april geen enkele mogelijkheid meer om nog in te schrijven!

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio