Inschrijven voor verzorgingsbeurt in PISO

Inschrijven voor verzorgingsbeurt in PISO

Studenten haarstilist in het PISO. Foto: PISO

Tienen - De leerlingen van de provinciale school PISO begeleiden op 20 januari begeleiden de omni-sportdag van BLO-scholen van de streek. De dag erna organiseren ze een zen-dag. Wie erbij wil zijn voor een pedicure, manicure, enz. kan zich nu inschrijven.

Op 21 januari organiseren de leerlingen van het zesde jaar Schoonheidsverzorging en het zevende Haarstilist een ‘Zen-dag’. ‘Wie zich tijdig inschrijft via www.piso.be of 016-81 45 11 kan zich door onze leerlingen laten verwennen en genieten van een spa manicure, spa pedicure, speciale gelaatsmaskers, wimpers laten verven, een twintig minuten durende hoofdmassage, in een volledig ingericht Zen-interieur en een brushing of watergolf’, zegt Paulette Wouters, directeur van PISO. Om 14u.30 krijgt privinciaal gedeputeerde Marc Florquin (SP.A) een hoofd- en handmassage van de leerlingen van PISO.

Adres: PISO, praktijklokalen in F-blok, Alexianenweg 2 in Tienen

Op 20 januari begeleiden de leerlingen van het vijfde en zesde jaar Sport van PISO de ‘Omnisportdag’ van de BLO-scholen Mariadal uit Hoegaarden, De Sterretjes uit Tienen, Woudlucht uit Heverlee en Ten Desselaer uit Lovenjoel. Deze sportdag voor jongeren van 8 tot 10 jaar, wordt georganiseerd door SVS Vlaams- Brabant. De deelnemers komen er in contact met gym, dans, circustechnieken, samenwerkingsspelen en oriëntatielopen. ‘Voor de leerlingen Sport van PISO is dit een unieke verrijkende ervaring’, zegt Marc Florquin. ‘Ze maken kennis met leerlingen met een beperking en leren hoe ze hen kunnen helpen om de diverse sportactiviteiten uit te voeren.’

 Adres: Stedelijk Sportcomplex Houtemveld, Sporthalstraat 12.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio