Iedereen meteen gewonnen voor Dadawaves

Iedereen meteen gewonnen voor Dadawaves

Foto: dadawaves

Hoegaarden - De nieuwe band Dadawaves was zaterdag te gast in 't Nieuwhuys. Op 10 juli staat hij op Paenhuysparkhappenning.

DadaWaves is de gloednieuwe band van zanger-songwriter en Hoegaardier Jasper Stockmans. De leden zijn verre van onbekend in de regio: Jasper Stockmans, zang, elektrische gitaar, toetsen; Beatrijs De Klerck, backing vocals, viool, toetsen; Xander Stockmans, drums; Roel Brems, basgitaar, basssunth; Tom Poppe, akoestische gitaar, bugel. 

'DadaWaves laat zich inspireren door de overbodigheid van de mens, in een muzikale mengvorm van euforie en tristesse', zo staat het aangekondingd. 'Een aanrader voor liefhebbers van frisse, meerlagige en ja, bij momenten, toch wel vrij psychedelische popmuziek. Karaktervolle arrangementen en kleurrijke melodieën steken af tegen satirische lyrics.'

DadaWaves werkt momenteel samen met producer Jeroen Swinnen (Daan, Novastar) aan een eerste plaat. De band was te zien in Het Depot (Leuven) en nu het voorbije weekend, bij verrassing, in 't Nieuwhuys. Verder op 10 juli op PPH (Hoegaarden), op 23 juli op Sincfala (Knokke), op 30 augustus in Wereldcafé (Leuven). 

Meer foto's op facebook. 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio