Keep Your Head Up 2 gaat in premiere in sporthal

© facebook

De speelfilm 'Keep Your Head Up 2' gaat in premiere op 26 maart 2016 in de sporthal in Hoegaarden. Daar is ook de eerste film van en met dorpsgenote Zoë Stoffelen vertoond.

Raymond Billen

De premiere van Keep Your Head Up 2 is gepland voor 26 maart 2016, met een voorprogramma. De film is, zoals de vorige, gemaakt ten voordele van kankeronderzoek (vzw Barts Weg). Zoë Stoffelen: 'Het is altijd al een gevoel van eerbetoon geweest. We zijn in gedachten bij de personen die me dierbaar waren maar jammer genoeg de strijd tegen de vreselijke ziekte verloren hebben.'

Zoë Stoffelen (18) schrijft de scenario's en acteert zelf. In de eerste kortfilm van 35 minuten, Keep your head up, speelt ze de rol van Emma die samen met een aantal vrienden deel uitmaakt van een basketbalteam... Dat loopt finaal op met een auto-ongeluk. In deel twee volgt het onderzoek en komt een 'moordenaar' in beeld. Frans Vervoort is regisseur.

Het voorprogramma zal lijken op 'Sta op tegen kanker'. Tijdens de voorstelling is het boek te koop Leef nu ik er niet meer ben, met een signeersessie door Joris Verbeeck en de acteurs. Deze premiere wordt mede mogelijk gemaakt door sponsors: gemeente Hoegaarden, vzw Hexagons, vzw 't Alternatief, Giovanni Stoffelen.

Tickets kunnen al worden besteld: 7 euro (volwassenen) en 5 euro (-12 jaar).

Aangeboden door onze partners

Video

Keuze van de redactie

Vastgoed

Jobs in de regio

Bekijk alle jobs