Toneelvereniging Goetsenhoven aan de slag voor Kom op tegen Kanker

Toneelvereniging Goetsenhoven aan de slag voor Kom op tegen Kanker

Foto: Lutika

Tienen - Toneelkring Lutika 2000 speelt op 20, 21, 27 en 28 november om 20u en op 22 november om 15u het stuk "Kamer te Huur", een komedie van Carl Slotboom. De groep maakt niet enkel de mensen in de zaal blij, maar ook daarbuiten want de leden zamelen ook geld in voor de 1000km fietsen van Kom op tegen Kanker.

"Kamer te huur" wordt gespeeld door negen enthousiastelingen en gaat over het gezin Janssens dat financiële problemen heeft. Hiervoor heeft de man des huizes een creatieve oplossing, maar dat valt niet bij iedereen in goede aarde. Ook komt er heel wat onverwacht, doch interessant bezoek langs.

Johnny Hayen heeft dit jaar voor de derde keer de regie in handen. De spelers zijn Tina Billen, Carl Eykens, Rudi Moens, Tanja Niesten, Christ Francoys, Debbie L'homme, Gert Dekeyzer, Rani Eykens en Lien Landuyt. Zij treden aan in de zaal van het Ontmoetingscentrum in Goetsenhoven.

Een van de spelende leden, Debbie L'homme, fietst toekomend voorjaar met haar team De Roze Klontjes  de 1.000km van Kom op tegen Kanker. De toneelvrienden willen ook hun steentje bijdragen en daarom wordt er dit jaar soep verkocht waarvan alle opbrengst naar wetenschappelijk onderzoek tegen Kanker gaat.

Voor meer informatie, kaarten of steun: www.lutika.be 

 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio