Handelaars enquêteren rond parkings en wegenwerken

Handelaars enquêteren rond parkings en wegenwerken

Dinsdag in de Minderbroedersstraat. Foto: raymond billen

Tienen - Handelsvereniging Kwixx organiseert een enquete rond het huidige parkeerbeleid van de stad, van de werkzaamheden, van de plannen rond mobiliteit.

Kwixx zal de consument in de loop van de komende dagen bevragen. De enquête werd opgesteld door gewezen Kwixx-voorzitter Bart Debbaut, huidig Kwixx-voorzitter Carlo Joseph en Kwixx-raadslid Steven Dusart en werd goedgekeurd door het bestuur van Kwixx. Bart Debbaut: "We hebben grondig ons huiswerk gemaakt en hebben verschillende Belgische, Nederlandse en Europese studies doorgenomen. Op basis van hun bevindingen hebben we een vragenlijst opgesteld die representatief en neutraal is. Klanten kunnen de enquête online invullen en zullen daartoe aangespoord worden via de website van Kwixx, via social media en via een direct mailing die zal verstuurd worden naar klanten die zich hebben aangemeld voor de Sweet Tienen Pas."

"We zullen voor de analyse van de resultaten een beroep kunnen doen op onderzoekers van de PXL Hogeschool in Hasselt," licht Steven Dusart toe. "Op die manier willen we een professioneel resultaat kunnen voorleggen dat rekening houdt met kruiselingse analyses. Een inwoner van het centrum van Tienen zal immers niet dezelfde mening hebben als een inwoner van een deelgemeente van Tienen of een naburige gemeente."

Je vindt een link naar de enquête op www.kwixx.be. Invullen kan tot en met vrijdag 30 december. Uit alle ingezonden enquêtes verloot Kwixx nog een winnaar. Hij of zij krijgt een Sweet Tienen Cadeaubon van 250 euro. 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio