Evenementen en optredens aan het reuzenrad

© stad tienen

Lions Club Tienen haalt n.a.v. het 50 jarig bestaan het reuzenrad naar Tienen, samen met Tienen Draait Rond en de stad Tienen.Van 31 maart tot 17 april torent het vijftig meter hoge rad boven de Grote Markt uit, sfeervol omkaderd met dertig evenementen en optredens van bekende artiesten.

Raymond Billen

Stad Tienen postte bijgaand filmpje van de eerste maneuvers voor de opstelling van het rad op dinsdag. In de schaduw van het Lions Reuzenrad wordt de Lions 50 Bar opgesteld. Op de affiche staan namen zoals Belle Perez, Roel Vanderstukken en de Corsari's, ABBA4U, Okselvocht, Motown Supremacy, Back To Amy en Ghost Rockers. Deze optredens vinden plaats op de Grote Markt en zijn volledig gratis.

Ook in deze bar wordt het gezellig en vinden er activiteiten plaats (gin tasting, paasbrunch, sushidag, showcooking, de Minions op bezoek,...). Tijdens het weekend van vrijdag 7, zaterdag 8 en zondag 9 april houdt de Lions Club haar jaarlijkse wijndegustatie. Een groot vuurwerk vormt het schitterende decor wanneer het Lions Reuzenrad op zondag 16 april zijn voorlaatste avond ingaat.

Op Paasmaandag maakt de Lions Club een afspraak met de OVAT Drivers Challenge voor een rondrit door de streek. Tot vrijdag 21 april staat de miniatuurversie van het reuzenrad in het toeristisch infokantoor aan de Grote Markt. Een overzicht van alle activiteiten is terug te vinden op www.lionsreuzenrad.be. Vergeet ook niet je kiekje van het reuzenrad te posten op Instagram met #lionsreuzenrad. Zo maak je kans op vier gratis tickets om de skyline van Tienen te bewonderen. Vijf reuzenradliefhebbers hebben al twee kaartjes gewonnen: Cindy Claes, Jef Van Doninck, Patrick Mues, Karen Limme, Ann Roosen. Er worden nog 5 x 2 gratis tickets verloot op 31/03 onder wie op "Like" klikt op de facebookpagina van Lions Club Tienen.

PROGRAMMA OPTREDENS

Vrijdag 31 maart – Motown Supremacy

Zondag 2 april – Belle PerezVrijdag 7 april – RadiovisionZaterdag 8 april – Ghost Rockers en ABBA4U

Zondag 9 april – Positive Touch

Maandag 10 april – Back To Amy

Zaterdag 15 april – Roel Vanderstukken & De Corsari's

Zondag 16 april – Okselvocht en vuurwerk

Meer info op www.lionsreuzenrad.be

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus