Straten afgesloten voor fuif, eettafel, wielerwedstrijden

Tienen - Van vrijdag tot en met zondag gelden er een aantal verkeersbeperkingen.

Op vrijdag 22 september wordt de Rijschoolstraat afgesloten voor het verkeer tussen 8 en 16 uur. De VIA-basisschool Onze-Lieve-Vrouw neemt namelijk deel aan de Strapdag in het kader van het Octopusplan.

Op vrijdag 22 september wordt de Peperstraat afgesloten tussen 6 en 15 uur voor het plaatsen van een bouwkraan.

Wegens een wielerwedstrijd op zaterdag 23 september geldt er een parkeerverbod tussen 11 en 18 uur in de Potstraat (tussen de Hannuitsesteenweg en Sint-Odolphusstraat), Sint-Odolphusstraat (tussen Potstraat en Hannuitsesteenweg), Hannuitsesteenweg, Tiensebaan, Pitsaertstraat, Groot Overlaar, Getestraat en Potteriestraat. Vanaf vrijdag 22 september om 12 uur tot 23 september is het Spanuit een doodlopende weg voor de plaatsing van een tent.

Om de Langste Eettafel en wereldfeest TirleMonde veilig te laten verlopen, worden de Gasthuismolenstraat, Beggaardenstraat en Reizigersstraat vanaf huisnummer 50 t/m het kruispunt met de Bostsestraat parkeer- en verkeersvrij gemaakt vanaf zaterdag 23 september om 8 uur tot zondag 24 september om 24 uur. Om de parking van het zwembad bereikbaar te houden, wordt er in de Reizigersstraat tweerichtingsverkeer ingevoerd vanaf de Beauduinstraat.

Op zaterdag 23 september wordt de Oeleboelefuif georganiseerd. Om de veiligheid te garanderen, worden een aantal maatregelen genomen vanaf zaterdag 23 september om 18 uur tot zondag 24 september om 6 uur. Zo wordt er eenrichtingsverkeer ingesteld in de Kumtichstraat tussen de Aarschotsesteenweg en de Sint-Pietersstraat richting Leuvenselaan. Verkeer komende van de Leuvenselaan wordt omgeleid. De Kronkelweg wordt tussen de Kumtichstraat en de Sint-Pietersstraat, afgesloten voor doorgaand verkeer. Plaatselijk verkeer blijft mogelijk.

Op zondag 24 september geldt er omwille van een wielerwedstrijd een parkeerverbod tussen 9 en 18 uur in de Hergiswillaan, Lisstraat, Verbroederingsstraat, Daalstraat en Vondelstraat. Tussen 10 en 18 uur worden deze straten ook verkeersvrij gemaakt. 

Corrigeer

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio