Autoveiling uit Grijpenveld wint aanbesteding Vlaamse overheid

Autoveiling uit Grijpenveld wint aanbesteding Vlaamse overheid

Peter Steeno, sales manager Foto: if

Tienen - Autoveilingbedrijf CarsOnTheWeb, in het Grijpenveld, neemt voortaan de verkoop op zich van al de afgeschreven voertuigen van de Vlaamse overheid.

Peter Steeno, vekoopsdirecteur bij CarsOnTheWeb: “Deze overeenkomst biedt de Vlaamse overheid een belangrijke meerwaarde voor de verkoop van hun afgeschreven voertuigen. Dat CarsOnTheWeb een operationele vereenvoudiging aanbiedt en marktconforme prijzen garandeert, waren voor de Vlaamse overheid doorslaggevend om voor ons te kiezen. CarsOnTheWeb autoveiling regelt de optimale verkoop van deze afgeschreven personenwagens en lichte bedrijfsvoertuigen. Voor CarsOnTheWeb is deze overeenkomst belangrijk in het kader van de continue uitbreiding van haar business. Het autoveilingbedrijf heeft immers de ambitie om tegen 2021 haar volume te laten groeien tot 100.000 verkochte voertuigen per jaar."

Nu zijn er dat jaarlijks 40.000. Het bedrijf verkoopt jaarlijks ruim 40.000 eindecontract leasingwagens, voertuigen van autohandelaren en vlooteigenaren uit Belgie¨, Nederland, Duitsland, Italie¨, Frankrijk en Spanje aan autohandelaars over heel Europa en meer bepaald in Centraal-Europa. 

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio