Originele jenever met slaapmutsje op winterkermis Boskabouters

Originele jenever met slaapmutsje op winterkermis Boskabouters

Foto: if

Hoegaarden - Exclusief voor De Boskabouters biedt 't Nieuwhuys een nieuw drankje aan, onder de zeer toepasselijke naam “BoskaBrouWer-Slaapmuts”.

Mieke De Backer en Jan Dewachter gingen enthousiast mee in ons verhaal van de Boskabouters en hun BoskabouWers. Daar kwam de BoskaBrouwer van. Dat is vrijdag exclusief aangeboden bij de laatste gang van het gastronomisch diner in Meldert. Deze nieuwe kruidenjenever van 35%Vol wil de befaamde Jagermeister evenaren. De organisatoren gaan de overige flesjes, een collectors item, niet verkopen maar gebruiken als geschenk voor hun gulste sponsors en zij die de school op de een of andere manier een speciale dienst bewezen. Ook de etiketten zijn van Hoegaardse makelij. Ze zijn een creatie van grafisch ontwerpster Ann Raymaekers (foto links). De mini-kaboutermutsjes op elk flesje zijn gemaakt door Irene Swellen (foto rechts) en andere dames van Hobbyclub Den Repos.

Zaterdag vogen de familienamiddag en de Travauxfuif met gastoptreden: om 21u. Sweet Cherry Dolls, om 22u. Zanger Frederic, om 23u. Viral Crush. Zondag: restuarant vanaf 12uur. Het afsluitmoment van het tweede Benefietweekend, met Winterkermis, is gepland voor zondag 19 november om 15 uur, in feestzaal St.-Ermelindis in Meldert. Dan wordt de tombola getrokken. De driedaagse is ten voordele van de nakende verbouwingswerken aan de lokale kleuterschool aan de Meerstraat. De opbrengst wordt zondag duidelijk als supporters uit bedrijf of vereniging ook de symbolische cheque overhandigen. 

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio