Hagelandse Gordel levert nieuwe fiets op

Hagelandse Gordel levert nieuwe fiets op

Foto: if

Glabbeek - Lucienne Huybrechts uit Glabbeek won een fiets na de tiende editie van de Hagelandse Gordel. Lucienne werd uitgeloot uit de 1.870 deelnemers van de fietshappening.

De hoofdprijs van de tiende editie van de Hagelandse Gordel ging naar Glabbeek. De winnares, Lucienne Huybrechts, mocht een fiets in ontvangst nemen. Zij werd uitgeloot uit de 1.870 deelnemers die de voorbije zomer van op de vijf verschillende startplaatsen vertrokken om een kleine ronde van 25 km, een middelgrote ronde van 50 km of de grote ronde van 80 km te fietsen. Naast de hoofdprijs werden er per startplaats ook twee wijnpakketten verloot onder alle deelnemers. Deze zullen binnenkort aan huis worden bezorgd.

Tijdens deze feesteditie werden de land- en tuinbouwbedrijven waar je de fietstocht kon starten extra in de kijker gezet. Met de financiële steun van de Provinciale Landbouwkamer Vlaams-Brabant werd er een korte quiz uitgewerkt aan de hand van weetjes die je kon terugvinden op de verschillende bedrijven. Onder de deelnemers met juiste antwoorden werd nog een pakket met Hagelandse streekproducten verloot. 

De prijsuitreiking werd gekoppeld aan het bedankingsfeest voor de meer dan 75 vrijwillige helpers van de Hagelandse Gordel. Ook de vijf land- en tuinbouwbedrijven die elk jaar fungeren als start- en stopplaats werden in de bloemetjes gezet. In 2018 zal de elfde editie van de Hagelandse Gordel plaatsvinden op zondag 22 juli. Een organisatie van Landelijke Gilden Vlaams-Brabant.

 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio