Coverband De Gies nog twee keer in de regio

Coverband De Gies nog twee keer in de regio

Foto: de gies op youtube

Tienen / Hoegaarden - VC De Gies (Vlaamse coverband) is de komende weken te gast zowel op de feesten in Meldert als in Grimde.

Volgend weekend is het die dagen feest in Meldert. Met optredens van Okselvocht en V.C. De Gies op zaterdag 19 mei wordt Meldert Kermis ingezet, gratis op het kerkplein, van 20 tot 0 uur. 

De Gies (VC staat voor Vlaamse coverband) is op zaterdag 26 mei ook te gast op het podium aan de kerk in Grimde. Vanaf 16uur houdt Grimde Leeft er zijn tiende buurtfeest. Vanaf 19uur hoor je er, naast De Gies, ook Okselvocht en de Ricky Davids Band. 

De Gies was donderdag jongsleden ook nog op de Hoeledense Gelbergenkermis. De band ontstond in 2011 toen vaders/artiesten werden gezcht voor het schooltje in de Heuvelstraat in Tielt. Als thuisbasis geldt nu Ransberg. De band wil het Nederlandstalg lied opwaarderen. Hij kiest uit Clouseau, De Kreuners, KIA, Raymond Van het Groenewoud, Paul Severs, Rob De Nijs, Paul De Leeuw, Gorki, De Mens, Wannes Van de Velde, Tom Waes, Frans Bauwer, The Scene,...

Over de band in Tielt-Winge.

 

 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio