Straten afgesloten voor verschillende festiviteiten

Tienen - Een aantal straten, in verschillende wijken, zijn afgesloten wegens feesten. Daarbij o.a. op zaterdag 16 juni de centrumstraten voor de stadsbraderie van KWIXX/Kom Winkelen in Tienen.

Op zaterdag 16 juni organiseert KWIXX een braderie. Hiervoor worden de volgende straten parkeer- en verkeersvrij van 7 tot 20 uur: Leuvensestraat, Kalkmarkt, Nieuwstraat, Hennemarkt en de Beauduinstraat (tussen het Kapucijnenplein en de Veemarkt). De Oude Vestenstraat, Violetstraat en Oude Leuvensestraat worden doodlopend ter hoogte van de Leuvensestraat. Plaatselijk wordt hier tweerichtingsverkeer toegelaten.

Op zaterdag 16 juni is de Sint-Barbarastraat (Kumtich), tussen de Groenhofstraat en de Alpenstraat, afgesloten voor het verkeer van 10 tot 23 uur wegens een barbecue.

Wegens een rommelmarkt wordt de Meerstraat in Goetsenhoven op zaterdag 16 juni tussen 9 en 21 uur afgesloten voor het verkeer tussen de Wulmersumsesteenweg en het Meerveld. Een omleiding is voorzien langs de Ranshovenstraat.

Op zondag 17 juni vindt er een rommelmarkt plaats in Bost. Daarom worden de volgende straten verkeersvrij gemaakt van 3u.30 tot 18 uur: de Potstraat (tussen de Hannuitsesteenweg en de Jodenstraat), de Gallicstraat (tussen de Hannuitsesteenweg en de Lentelaan), de Sint-Odolphusstraat en de Pastoor Buvéstraat.

De Onze-Lieve-Vrouwe-School organiseert een Strapdag op donderdag 21 juni. De Rijschoolstraat wordt afgesloten voor alle verkeer van 8 tot 16 uur.

Voor de organisatie van een straatfeest in de O.-L.-Vrouwlaan (Bost) op 23 juni wordt het gedeelte van de straat rond het pleintje met het standbeeld verkeersvrij gemaakt vanaf 13u (tot 24 juni 12u.)

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio