Moeilijke doorgang door eettafel en andere feesten

Tienen - Voor een aantal evenementen worden straten afgesloten, nu vrijdag en daaropvolgende dagen.

 

Op vrijdag 21 september wordt de Rijschoolstraat afgesloten voor het verkeer tussen 8 en 16uur. De VIA-basisschool Onze-Lieve-Vrouw neemt die dag deel aan de Strapdag.

Om de ‘Langste Eettafel’ veilig te laten verlopen, worden de Gasthuismolenstraat, Beggaardenstraat en Reizigersstraat vanaf huisnummer 50 t/m het kruispunt met de Bostsestraat, parkeer- en verkeersvrij gemaakt op zaterdag 22 september van 8 uur tot middernacht. Om de parking van het zwembad bereikbaar te houden, wordt er in de Reizigersstraat tweerichtingsverkeer ingevoerd vanaf de Beauduinstraat.

Op zondag 23 september wordt een tekening van een suikermolecule aangebracht op het Stationsplein en een deel van de rijweg. Hiertoe wordt het plein van 7 tot 15 uur parkeer- en verkeersvrij gemaakt. In de IJzerenwegstraat en de Avendorenstraat (tussen de Verlatstraat en de Steenwegstraat) wordt tijdelijk tweerichtingsverkeer toegelaten voor bewonersverkeer.

Op vrijdag 28 september wordt het Fabiolapark in Bost verkeersvrij gemaakt van 8 tot 17 uur omwille van een stratenloop van wijkschool De Toermalijn.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio