Een massage voor scholenbouw in Nepal

Een massage voor scholenbouw in Nepal

Foto: www.facebook.com/Raising4Nepal

Tienen - De collega's van de praktijk PVMT Dankaerts in Tienen organiseren de actie Massage4Nepal. Op woensdag 12 december en vrijdag 14 december kan je in de praktijk terecht voor een massage voor het goede doel.

Célmine Labie: "Drie jaar geleden was ik in Nepal toen het land getroffen werd door een zware aardbeving. De meeste van jullie zullen zich de indrukwekkende beelden van in de media nog herinneren. Als gevolg van mijn avontuur heb ik een project opgericht om een school te helpen heropbouwen in Nepal: Raising4Nepal. Samen met het vzw Saancho willen we het recht op onderwijs voor elk kind in Nepal extra ondersteunen."

"Met al mijn collega's van de praktijk PVMT Dankaerts in Tienen organiseren we dit jaar opnieuw de actie: Massage4Nepal. Laat je op woensdag 12 of vrijdag 14 december masseren voor het goede doel in onze praktijk in Tienen. Dit is een actie in het teken van De Warmste Week. De opbrengst gaat integraal naar het goede doel in Nepal. Om alles vlot te laten verlopen, is inschrijven verplicht. Een massage duurt vijftien minuten en kost vijftien euro. Kies jouw moment en reserveer via 016-82 25 88."

PVMT staat voor Praktijk voor musculoskeletale therapie, Minderbroedersstraat 36, Tienen.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio