Drie winnaars in provinciaal jeugdskeeleren

© if

De Tiense skeelerclub RSC behaalde drie eerste plaatsen in het eindklassement van het provinciaal jeugdcriterium.

Raymond Billen

In Grimbergen werd de vierde en laatste manche gereden van het Vlaams-Brabants jeugdcriterium skeeleren (van benjamins tot en met cadetten).

RSC Tienen drie eerste plaatsen: Elise Bergé bij de miniemen (jongens en meisjes, gemeenschappelijk klassement), Vik Reynaerts bij de pupillen (jongens) en Laurens Bergé bij de cadetten (jongens).

Lenn Kusters werd derde in zijn eerste competitiewedstrijd bij de pupillen. De zussen Lien en Lotte Hoelbeek reden eveneens hun eerste competitiewedstrijd maar vielen naast de podiumplaatsen. Bram Janssens maakte een grote sprong voorwaarts bij de scholieren jongens. Ook Lukas Reynaerts stond bij de miniemen jongens zijn mannetje. Lowie Dekens kon door een valpartij op de training niet deelnemen aan de laatste wedstrijd, maar behaalde toch nog een vierde plaats in het eindklassement.

Volgende week zaterdag start het Vlaams Kampioenschap skeeleren-indoor dat eveneens loopt over vier manches. De slotmache is op zondag 10 februari in Tienen (13u, Houtemveld, hall 1). Supporters welkom.

Op woensdag 9 januari starten de jeugdtrainingen bij de club. Voor volwassenen: vrijdag 11 januari 2019 om 21u. Wie graag wil aansluiten kan vrijblijvend een kijkje komen nemen om 18u op het Houtemveld. Meer info op: secretariaat@rsc-tienen.be

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Video

Meest gelezen uit de buurt