Vlaamse skeelerclubs rijden voor titel in Tienen

© if

Vik Reynaerts werd als eerstejaars scholier op een schitterende wijze Vlaams indoor kampioen bij de jongens.

Raymond Billen

Skeelerclub RSC Tienen behaalt mooie resultaten op het Vlaams kampioenschap skeeleren-indoor. De slotmanche van het Vlaams kampioenschap werd gereden in Tienen. Aan dit Vlaams kampioenschap namen alle Vlaamse skeelerclubs deel.

Tienenaar Vik Reynaerts werd als eerstejaars scholier Vlaams indoor kampioen bij de jongens. Hij eindige voor zijn ploegmaat Lowie Dekens (zilver). Lenn Kusters bevestigde zijn talent in zijn eerste competitiejaar en legde beslag op de tweede plaats bij de pupillen jongens. Ook Laurens Bergé reed sterke wedstrijden en eindigde tweede bij de cadetten jongens.

Elise Bergé werd als eerstejaars pupil derde en dwong haar plaats af tussen vooral rensters van Reko Zemst. Anne-Sophie Bergé (jeugd), de zussen Lien (pupillen) en Lotte (scholieren) Hoelbeek, Lukas Reynaerts (pupillen), Bram Janssens (scholieren) en Jarne Massuit (cadetten) vielen naast het podium, maar hun gedrevenheid en inzet beloven voor de toekomst.

Wie graag wil aansluiten met de Tiense skeelerclub, kan woensdag of vrijdag, telkens om 18u een kijkje nemen in hal 1 van het Houtemveld. Op vrijdag 15 maart is er een speciale carnavalstraining en worden pannenkoeken te koop aangeboden. Iedereen welkom vanaf 18u in de kantine op het Houtemveld.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus