Kate Ryan wil nog terugkomen naar Nieuwhuys

Kate Ryan wil nog terugkomen naar Nieuwhuys

Foto: Kurt Frederickx

Hoegaarden - Dinsdagavond gaf Kate Ryan ’t Nieuwhuys een voorsmaakje van haar nieuwe concerttournee ’80 Was Machtig’, die zaterdagavond officieel start in Casino-Kursaal Oostende.

Kate Ryan flitste Hoegaardse Nieuwhuys terug naar de jaren 80

Na o.a. Gabriel Rios en Selah Sue, was het de beurt aan de Kempense Kate Ryan om het try-outpubliek in ’t Nieuwhuys te bespelen. Kate kon de recente verbouwingen van eigenaars Mieke en Jan bijzonder waarderen. “Het lijkt alsof ik met mijn bandje in een kleine versie van de AB (Ancienne Belgique) in Brussel sta, met het publiek voor en boven mij. Zalig!” , zo zei ze.

Kate Ryan is een goed draaiende carrièreartieste die weet hoe ze de massa moet bespelen. De toon voor een geslaagde avond wordt meteen gezet als Kate opent met Fleetwood Mac’s Everywhere. Na de introductie van haar band, trekt ze de lijn verder met Eternal Flame (The Bangles), Forever Young (Alphaville), het dansbare All Night Long, Dancing On The Ceiling (Lionel Richie) en Whitney Houston’s onverwoestbare I Wanna Dance With Somebody

In het tweede deel bewijst Kate Ryan de sterke band die ze heeft met de jaren 80 en brengt ze haar grootste hits: Voyage, Voyage, Ella Elle L’a, Libertine, La Promesse (The Promise You Made, Cock Robin) en Désenchantée. “Ik heb mij geweldig geamuseerd en we zijn hier ook bijzonder goed gesoigneerd, én culinair verwend. Een betere opwarming voor mijn concert van zaterdag en de start van mijn nieuwe concerttournee kon ik me niet wensen. Ik ben blij dat ik dit plekje, deze mooie concertzaal heb ontdekt. Schrijf maar op dat we nog eens terugkomen”, zei Kate Ryan geamuseerd.

 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio