Tiense skeelerclub rondt indoorseizoen af met medaille

© Tiense skeelerclub

Elise Bergé (RSC Tienen) wint de 20ste Internationale Skeeler Indoor Vlaanderen bij de pupillen meisjes

Raymond Billen

Elise Bergé van de Tiense skeelerclub RSC Tienen heeft de skeeler-indoor in Evergem op haar naam geschreven. In Evergem reed Lien Hoelbeek (pupillen meisjes), als eerstejaars competitielid, een zeer mooie wedstrijd en werd knap tweede in het klassement. Ook Vik Reynaerts bevestigde zijn goede vorm en werd tweede bij de scholieren jongens. Lotte Hoelbeek en Bram Janssens maakten duidelijke progressie en schoven enkele plaatsjes op in de rangschikking.

De Tiense skeelerclub blikt zeer tevreden terug op het binnenseizoen. Vik Reynaerts (scholieren jongens) werd Vlaams Indoorkampioen, Laurens en Elise Bergé wonnen het Vlaams-Brabants Jeugdcriterium bij respectievelijk de cadetten jongens en de pupillen meisjes en Lowie Dekens (scholieren jongens) mocht de North Sea Cup op zijn naam schrijven. En vandaag voegde Elise de internationale wedstrijd in Evergem aan dit mooie lijstje toe.

Onder leiding van het trainersteam met hoofdtrainster Wendy Vallons en de trainers Tibo Vanhove, Vera Huys en Christophe Vanroelen worden de jonge rijders nu professioneel voorbereid op het buitenseizoen.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus