Aansluiting Wulmersumsesteenweg met ring twee weken afgesloten

Aansluiting Wulmersumsesteenweg met ring twee weken afgesloten

Wulmersumsteenweg tussen twee kruispunten. Foto: google street view

Tienen - Het gedeelte van de Wulmersumsesteenweg tussen de Oostelijke Ring en de Sint-Maurusweg wordt afgesloten voor alle verkeer om een herstelling aan het wegdek uit te voeren tussen 29 april en 10 mei.

Enkel de voetgangers en de fietsers met de fiets aan de hand zullen nog door kunnen. Tijdens deze periode wordt er in de Wulmersumsesteenweg, in het gedeelte tussen de SintTruidensesteenweg en de Bietenweg een stilstaan- en parkeerverbod ingevoerd. De bewoners van dit gedeelte van de Wulmersumsesteenweg kunnen dan hun voertuigen parkeren op de Bietenweg en omliggende straten. Er wordt een omleiding voorzien voor het doorgaand verkeer via de SintTruidensesteenweg en Oostelijke Ring.

Een dag zal ook de Sint-Maurusweg afgesloten worden ter hoogte van het kruispunt met de Wulmersumsesteenweg om asfalteringswerken uit te voeren. Op deze dag wordt er geen zwaar vervoer toegelaten in de Sint-Maurusweg en wordt er een tijdelijke doorgang gemaakt tussen de Wulmersumsesteenweg en de Sint-Maurusweg naast het verkeerslicht kant Oostelijke Ring. Tijdens deze dag kunnen de voertuigen die zich in de Sint-Maurusweg bevinden enkel wegrijden via de Onze-Lieve-Vrouw-ten-Steenstraat. Om dit mogelijk te maken zullen de paaltjes in de Sint-Maurusweg worden weggenomen.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio